Een paar weken geleden heb ik een aanstaand bruidspaar thuis gehad. Zij hadden mijn naam doorgekregen en wilden graag met mij kennis maken. Vanaf het eerste begin was er een goede klik en kreeg ik direct het verzoek of ik de bruidstaart voor ze wilde verzorgen. Een voorbeeld had ik al van ze gehad. De kleuren van de taart zijn aangepast aan de kleuren van de bruidskleding. Op 20 april jl. mocht ik de bruidstaart gaan afleveren. Met een gezonde spanning op naar de plek waar het feest zou plaatsvinden. Wat was ik blij te horen dat het bruidspaar de taart erg mooi vond en (niet onbelangrijk) ook erg lekker vonden.

Daarna even een heerlijk weekendje ontspanning met manlief. Heerlijk er even tussenuit. Uitwaaien en shoppen. Begin deze week werden wij verrast door onze dochter en schoonzoon. Onze dochter was 34 weken zwanger, maar de baby vond het wel genoeg. Op 24 april jl. is onze kleindochter Milou geboren. Gelukkig gaat alles goed. Ze hoefde niet in de couveuse ook al woog ze maar 2200 gram. Wij zijn in ieder geval supertrots.

Op de dag van de Koningsspelen hadden 2 kleinkinderen een sponsorloop op school. Papa en mama moesten helaas werken, dus zijn opa en oma ze gaan aanmoedigen. Wat hebben ze het goed gedaan. De jongste (net op school) heeft 6 volle rondjes gelopen en onze kleindochter heeft de 10 rondjes vol gemaakt.

En vandaag (28 april) heb ik weer iemand blij kunnen maken met een taart. Het verzoek was een Mickey Mouse taart met Mickey, Minnie en Pluto en een symbool van het clubhuis. Ik vond de taart goed gelukt. Gelukkig vond ook de papa de taart er heel erg mooi uitzien. Ik hoop dat de 3-jarige ook blij was met de taart.