Het is alweer april. Wat erg, mijn laatste blog was in november. Ik ga vanaf nu proberen om wat regelmatiger een blog te plaatsen.

Een jaar geleden ben ik begonnen met het bakken van taarten en had nooit gedacht dat het zo’n succes zou worden. Inmiddels ook al aardig wat figuurtjes mogen boetseren. Het is veel werk, maar erg leuk om te doen. De maand maart was heel druk, vooral de derde week van die maand. Het leek wel of iedereen jarig was. Twee speciale taarten waren voor onze kleinkinderen en cupcakes voor onze kleinzoon die zijn laatste dag bij de kinderopvang had. Helaas heb ik toen ook veel mensen moeten teleurstellen. Simpelweg omdat mijn agenda vol zat. Heel leuk zijn alle positieve reacties die ik heb gekregen. Dank jullie wel.

Voor deze maand ook al de nodige bestellingen binnen. De grootste uitdaging heb ik over 1,5 week. Dan staat een bruidstaart gepland. Hiervoor had ik het aanstaande bruidspaar uitgenodigd bij mij thuis om de vullingen (kleine proeverij) en de kleuren te bespreken. Ik hoop dat de bruidstaart naar hun wens zal zijn. Een bruidstaart zie ik toch als een onderdeel van een bijzondere dag. Een bijzonder moment waarop bruid en bruidegom samen de taart aan zullen snijden. Ik hoop dat ik daar een foto van krijg.