Megan en Colin Ans bakt

Over Ans bakt

Ik ben Ans en heel gelukkig met mijn Hans. Samen hebben wij 4 prachtige kinderen, een leuke schoondochter en leuke schoonzoon, en wat echt fantastisch is, zijn onze 3 kleinkinderen, Megan, Colin en Milou.

Vanaf ongeveer augustus 2017 ben ik begonnen om te kijken of ik ook een taart zou kunnen verkopen. Nooit gedacht dat dit zo’n succes zou worden. In 2018 heb ik 95 bestellingen ontvangen. Ik ben daar echt super trots op. Taarten maken doe je niet zomaar even, het is veel werk en er gaat veel tijd in zitten in het mooi maken van een taart. Ik doe het met liefde. Voor mij is het heel veel waard als ik de ouders en kinderen met een brede glimlach zie als ze de taart voor het eerst zien. Daar doe je het tocht voor. Als er vervolgens een mooie review volgt, dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Het is fantastisch te merken dat mijn website wordt gezien en dat mijn Facebook en Instagram pagina goed worden bekeken. Maar wat echt belangrijk is, is de mond-op-mond reclame.