Wat was dit leuk om te maken. Een Nijntje taart voor een babyshower. Ook na het aansnijden van de taart zou niet duidelijk worden of het een meisje of jongen zou worden. Ik vond dit een heel erg leuke opdracht om te maken. Toch wel leuk als je zelf de figuurtjes boetseert. Het is een kwestie van goed kijken, nogal eens opnieuw beginnen en er dan uiteindelijk een goed lijkend exemplaar van gemaakt te hebben. Jammer dat ik de foto nog niet goed krijg, maar daar gaan we ook aan werken.

Ik hoop vaker zo’n opdracht te krijgen. Heel veel werk, maar wat leuk en mooi om dit voor iemand te mogen doen.

Dit weekend al wat voorwerk verrichten voor een nieuwe taart komende zaterdag.

Ik zou het leuk vinden reacties te krijgen hoe mijn blog wordt ervaren. Ik heb nu een paar keer iets geschreven maar heb geen idee hoe dit bij anderen overkomt. Dus schroom niet: laat het mij weten.