Paw Patroll
Cupcakes voor zwangerschapsverlof

Keuze in taart en cupcakes

Keuze in taart en cupcakes

Kindertaarten en meptaartjes
Niets is leuker voor een kind dan een taart te hebben op je verjaardag met een bij het kind passend thema. In hetzelfde thema kan ook een klein meptaartje gemaakt worden, speciaal bedoeld voor de jarige. Deze kan hij/zij lekker opeten en ermee knoeien. Wat is er leuker. Papa of mama kunnen daar dan mooie foto’s van maken.

(Thema)taarten
Ben je geslaagd voor je zwemdiploma, schooldiploma, rijbewijs of iets anders. Dan is het leuk om een themataart uit te kunnen delen.

Ook voor taarten bij een geboorte of aankondiging zwangerschap, vrijgezellenfeest, huwelijk en voor Sinterklaas of Kerst kan je bij mij terecht. Denk ook eens aan een seizoenstaart of: gewoon een leuke, lekkere taart bij de koffie of thee.

De taart
Een basistaart bestaat uit bisquitdeeg, een vulling, botercrème en fondant. Afhankelijk van de hoogte van de taart wordt deze afgewerkt met 1 of 2 lagen vulling. Het is ook mogelijk om een “dambord”taart of “regenboog”taart te bestellen. De kleuren worden dan in overleg gemaakt.

Cupcakes

Cupcakes zijn met en zonder vulling te bestellen. Voor vulling kan je denken aan een jam, banketbakkersroom, of bijvoorbeeld mini smarties. De cupcakes kunnen worden afgewerkt met fondant of een luchtige crème. Er kan ook nog een smaak of eetbare kleurstof aan worden toegevoegd. Je kunt er zelfs voor kiezen om er vers fruit op te doen.