Unicorn cake

Bestelling plaatsen? Dit zijn de voorwaarden

Waarom deze voorwaarden?

Ik wil graag duidelijk zijn. Daarom heb ik hieronder mijn bestelvoorwaarden gezet. Als klant wil je dat je krijgt wat je vraagt en ik wil graag zekerheid over de bestelling die is geplaatst.

Wanneer je een bestelling wilt plaatsen, hou dan rekening met verwerkingstijd. Om teleurstelling te voorkomen adviseer ik om ongeveer 2 weken van tevoren  te bestellen. Een kortere besteltijd is mogelijk als de tijd of het aantal bestellingen dat toelaat.

Om teleurstelling te voorkomen, vraag ik voor een geplaatste bestelling een aanbetaling van 50%. Ik heb dan zekerheid dat de bestelling daadwerkelijk wordt opgehaald.

Wil je een bestelling annuleren? Dat kan kosteloos tot 7 dagen vóór de afgesproken datum. De aanbetaling zal dan aan jou worden terugbetaald. Annuleer je binnen 7 dagen voor de besteldatum dan vindt er geen restitutie meer plaats van de aanbetaling.

Een bestelling dient op de afgesproken datum en tijd te worden opgehaald bij Ans bakt in Geldermalsen.

Wanneer je een bestelling plaatst met een voorbeeld, kan het zijn dat dit iets afwijkt. Ik zal altijd mijn best doen om het door jou gegeven voorbeeld zo goed mogelijk te benaderen.

Om problemen te voorkomen zal ik altijd vóóraf informeren of er sprake is van allergieën. Achteraf kan je mij niet verantwoordelijk stellen voor allergische reacties.

Alle taarten en cupcakes worden op bestelling gemaakt. Een voorraad heb ik niet.

Taarten en cupcakes die door mij worden gemaakt zullen op mijn website en sociale media gepubliceerd worden.

Natuurlijk kan het gebeuren dat ik door omstandigheden niet in de gelegenheid ben om jouw bestelling te kunnen leveren (ziekte of anders). Ik werk alleen en er kan altijd iets gebeuren.

Ik hoop dat mijn bestelvoorwaarden helder zijn. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.